Duearity lanserar och distribuerar tinnitusprodukt i Europa

2023-01-27 09:38

Duearity kommer nu, efter att Tinearity G1 erhållit CE-godkännande, att lansera och leverera Tinearity G1. Bolaget övergår därmed från pre-sale till skarp försäljning.

Efter att Tinearity G1 erhöll CE-godkännande fredagen den 20 januari går nu bolaget in i lanseringsfasen. Formellt måste bolaget invänta ett certifikat som ska skickas från certifieringsorganet. När detta anlänt kan distribution av produkten ske till dem som förköpt samt till övriga som köper Tinearity G1. Leverans beräknas ske från och med 1 februari.

I ett andra steg kommer de tusentals personer som angett intresse för Tinearity G1 att få tillgång till den nya webshopen och den 1 februari öppnas webshopen för alla. Priset på Tinearity G1 Startkit har justerats uppåt i förhållande till de ökade råvarukostnaderna för att därmed behålla likvärdig marginal som tidigare. I den nya webshopen kommer kunder att ges möjlighet att betala med Klarnas betallösningar, Swish eller betalkort.

Parallellt med det kommer återförsäljaravtalet med Transistor att aktiveras vilka kommer att erbjuda Tinearity G1 på deras e-handelsplattform earstore.se med en aktiv kundbas om tiotusentals användare.

Sedan bolaget meddelade att Tinearity erhållit CE-märkning ser vi en kraftig ökad aktivitet på vår hemsida och antalet ligger nu på över 200´0000 besökare på årsbasis.

Bolaget ser fram emot responsen från personer som använder Tinearity G1. Utifrån forskningsrapporter inom områdena vitt brus och Tinnitus Retraining Therapy vet vi att flertalet upplever lindring av besvären med tinnitus.